13
03/2012
0

A vállalatok a felhőben leginkább az adatok biztonságáért aggódnak, ezért létrehoztunk egy biztonsági réteget

Elérhetővé tettük a Symantec O₃ Cloud Identity and Access Control-t. A Symantec információvédelmi platformjaként az O három védelmi réteget biztosít a felhőnek: hozzáférési ellenőrzést, információvédelmet és információ menedzsmentet. Az újonnan elérhető Symantec O Cloud Identity and Access Control egyetlen, biztonságos hozzáférési pontot biztosít a vállalatok számára a felhő-alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz. Emellett a Symantec O for Salesforce hitelesítő alkalmazás bevezetésével vállalatunk bejelentette együttműködését a Salesforce szolgáltatóval. Az új alkalmazás egy egyjelszavas bejelentkezési és hozzáférés-menedzsmentet biztosító erős hitelesítésű alkalmazást, amely a Force.com-ra, a salesforce.com social enterprise platformjára épül.

cloud_visual.jpg

A Symantec nemrégiben végzett felmérése kimutatta, hogy a vezérigazgatók 44 százaléka óvatos a kritikus üzleti alkalmazások felhőbe való bevezetésével, 76 százalék pedig a biztonságot hozta fel legnagyobb kihívásként. 

A vállalatok elsődleges célja, hogy a munkavállalók is ki tudják használni a felhő szolgáltatásokat, azonban abban is biztosak akarnak lenni, hogy a kritikus információik mindeközben védve maradnak. A Symantec O megoldást jelenthet erre. Azáltal, hogy a vállalatok számára következetes személyazonosság- és információvédelmet tesz lehetővé a felhő szolgáltatások és eszközök között, a Symantec O nem csak biztonságérzetet nyújt, de segíti a cloud szolgáltatások gyorsabb elfogadását is a vállalkozások körében

A bejegyzés trackback címe:

https://infomanagement.blog.hu/api/trackback/id/tr44314649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása