14
03/2012
0

A Symantec új vállalati mobil stratégiája

A Symantec célja, hogy segítse a vállalatok mobil produktivitását azáltal, hogy olyan új üzleti modelleket kínál, amelyek a különböző mobileszközökre és innovatív mobil alkalmazásokra támaszkodnak. A Symantec átfogó adat- és alkalmazásvédelmének célja, hogy a vállalati biztonsági előírások egységesen legyenek jelen az összes mobileszközön, végponton és alkalmazáson. A Symantec moduláris vállalati mobilitási platformja ezeket a szolgáltatásokat egy helyi, SaaS modellen keresztül szállítja a meglévő biztonsági és felügyeleti megoldások részeként, hogy javítsa a működés hatékonyságát és csökkentse a teljes szolgáltatási költséget.

"A legújabb mobilitást vizsgáló felmérésünk kimutatta, hogy a vállalatok 59 százaléka az üzleti alkalmazásokat mobilkészülékeken is elérhetővé teszi, ez pedig drámai változást jelent az üzleti életben. A Symantec élen jár a vállalati hatékonyság elősegítésében, mobil portfóliónk új fejlesztéseivel pedig a legátfogóbb biztonsági megoldást nyújtjuk mobileszközök, alkalmazások és adatok védelmében. A Symantec segítségével a vállalatoknak többé nem kell választaniuk a produktivitás és a biztonság között: egyidejűleg lehetővé válik mindkettő" - mondta Gombás László, a Symantec magyarországi szakértője.

A bejegyzés trackback címe:

https://infomanagement.blog.hu/api/trackback/id/tr244316123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása